DUALL FJALORI “ARBASHKUAR” I KATËRT-E’ STATO PUBBLICATO IL IV VOL. DEL DIZIONARIO “ARBASHKUAR” — Onda Lucana

Tratto da:Onda Lucana® by Kosta Costa Bell DUALL FJALORI “ARBASHKUAR” I KATËRT Duall Fjalori i ilustruar italisht – arbërisht dhe shqip i katërti i Vepras së plota “Arbashkuar”, dhe tek ky vollum Autorët muartin në kujdes ndryshimet leksikorë dhe morfologjikë të të folmet të tre katundesh të dejtit Jon i lart: Kastërnexhi, Farnèta dhe Pllat(ë)ni, sepse këto […]

via DUALL FJALORI “ARBASHKUAR” I KATËRT-E’ STATO PUBBLICATO IL IV VOL. DEL DIZIONARIO “ARBASHKUAR” — Onda Lucana

3 risposte a "DUALL FJALORI “ARBASHKUAR” I KATËRT-E’ STATO PUBBLICATO IL IV VOL. DEL DIZIONARIO “ARBASHKUAR” — Onda Lucana"

Add yours

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

Sito con tecnologia WordPress.com.

Su ↑

%d blogger hanno fatto clic su Mi Piace per questo: